Laat u begeleiden door ons professionele team!

Dit jaar is het de 2de keer op rij dat Restart Belgium Pascale en Kelly van Styling Corner mag feliciteren.

Zij halen verbluffende resultaten. -10kg, -20kg, -30kg is geen uitzondering maar dagelijkse kost. De klant staat bij Styling Corner centraal en ze geven zich meer dan 100% om de allerbeste resultaten te behalen met groot succes als gevolg.

Wil jij ook je ideale gewicht bereiken of gezonder gaan leven? Ga dan zeker langs bij Styling Corner want zij kunnen jouw leven met Restart ten goede veranderen.

Beste verkoper Restart 2018

Restart voedingsplan

Werking

Restart heeft een aangepast tijdsplan dat helpt om het vooropgestelde streefgewicht te behalen. Heel belangrijk is natuurlijk de begeleiding van de coach naar de klant toe. Daarom worden er wekelijkse consultaties ingepland, soms wel 2 x per week.

Restart is niet alleen een ideaal voedingsplan om gewicht te verliezen, maar is daarnaast ook een ontdekkingtocht naar de meest gezonde voeding en bovenal een goede leerschool om je gewicht op peil te kunnen houden.

Dit laatste is misschien wel de grootste uitdaging !!

We werken daarom met een uitgebalanceerd plan dat bestaat uit de combinatie van gezonde voeding en het gebruik van een ampul dewelke energetische waarden bevat. Deze ampul is zeer belangrijk in het eerste deel van het dieet. Ze zorgt ervoor dat u meer energie krijgt, stimuleert uw verbranding en gaat uw hongergevoel onderdrukken in de eerste dagen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat u afvalt op de juiste plaatsen.

Eerste fase

Tijdens deze eerste fase worden koolhydraten beperkt, waardoor de klant plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.

In deze periode zal vooral de nadruk worden gelegd op het eten van groenten, een aantal soorten fruit en de inname van proteïnen in de vorm van vis, gevogelte of vlees.

Dit maakt dat de klant al snel enkele kilo’s zal verliezen. De strikte eerste fase kan aangepast worden naargelang het aantal kilo's dat de klant wil of moet verliezen. Deze periode kan daarom 12 - 24 - 36 of 48 dagen duren.

Stabilisatie

In de fase nadien zal men stilaan andere koolhydraten eten - soort per soort - en ontdekken waar de gevoeligheden liggen om zo terug te kunnen stabiliseren.

Op deze manier krijgt men individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor zijn of haar lichaam. Bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden. Deze methode kan dus gebruikt worden door klanten die zowel een miniem of omvangrijk gewichtsverlies tot doel hebben.

Wat zijn de voordelen van Restart?

 • Persoonlijke begeleiding door een professionele coach tijdens en na de behandeling.
 • Een optimale werking van iedere ampul doordat deze handmatig is geënergetiseerd
 • 100% natuurlijk
 • Zowel geschikt voor mannen als vrouwen
 • Kan gebruikt worden door klanten die zowel een miniem als omvangrijk gewichtsverlies tot doel hebben
 • Sterke vermindering van het aantal fysische klachten ( maag, darmen,…. ) door het gebruik van gezonde voeding
 • Plaatselijk vetvermindering op plaatsen waar het echt nodig is
 • Minder hongergevoel
 • Weinig spierverlies
 • Energiek gevoel
 • Absoluut veilig en gezond

Ria

Proficiat Ria, jij had een doel voor ogen, 40 kg lichter binnen 1 jaar.
Ondertussen heb je door het Restart dieet samen met onze coaching je doel met glans bereikt!

Twiggy

Op 12 weken - 21,6 kg en - 88 cm
dit door het restart dieet te combineren met de Bodytransformer en Beauty & Slim. Proficiat Twiggy!

Johan Heleen Cindy